Sunday, 17 March 2013

Gadjet Pilihan: SAMSUNG Galaxy Note 10.1



Aku tak pasti..
Aku tak tau ape yang aku nak daripada dia..
Tapi yang aku pasti, dia mampu beri aku kepuasan...
Walaupon sekejap...

Mungkin dia belom cukup sempurna...
Masih banyak yang perlu dibaiki..

Dalam dunia sekarang..
Semua benda mengalami transformasi...
Daripada yang elok menjadi lebih baik....

Hakikatnye, dia tidak mampu dibaiki..
Dia tetap dia..

Aku perlu lakukan pengorbanan...
Hanya untuk dia...
Dan berharap ianya berbaloi..



Mende la aku merepek nie kan...? Tapi tue la dia sedikit sebanyak luahan aku kat gadjet pilihan aku nie..

Mungkin da agak ketinggalan tapi ade haku kesah??

Memang banyak lagi kekurangan yang ade pada note 10.1 idaman hati aku tue..

Tapi nak buat camne, mane ade benda perfect.. lagi-lagi buatan manusia...

Secara keseluruhan, aku tak mengharapkan ape-ape selain kepuasan..
Sebabnye, walaupon bila sampai harinya aku dapat benda alah tue, aku belom tentu dapat guna sepenuhnya..

Sebab perangai aku nie bila time beli gadjet or seangkatan dengannya, nak yang tiptop je tapi gunanya tak jugak...

So, harap-harap menjadi kenyataan la impian aku nak beli benda alah tue ye...

Walaupon bajet agak besar, tapi try korban sikit.. Mane taw berbaloi.. huhu...


0 comments:

aNDa KLiK aNDa HeBaT!!!