Thursday, 27 December 2012

Nasi Arab Free


Hari nie aku dengan bangganye nak crite kat diri sendiri (*byasenye blog aku nie xde pelawat, so paham2 je la) yang hari nie sangat la best...
Sebab?
Sebab dapat makan nasi free... NASI ARAB plak tu... engat senang ke nak dapat free?

huh.. *sila on mood jeles dengan kadar sesegera mungkin ye... =D

Nasi die sebijik cam dalam gambar tapi gambar tue sah2 la gambar tu bukan aku punye kan.. huhu
Tak dapat nak snap gambar nasi arab tu sebab tak bawak kamera.. sedey~~
Nak taw sebab pe bole dapat makanan free?? hehe...
Sebab nye restoran tu ade shooting.. tv9 ke tv3 ntah.. pasal kamera tv3 tapi mic tv9.. hahah=D
So, sebagai penghargaan, tokey kedai nie ajak la kawan2 dye memeriahkan suasana... 
Dah tue je... 

TAMAT~~ 



0 comments:

aNDa KLiK aNDa HeBaT!!!