Thursday, 16 August 2012

HaPPY BiRTHDaY To Me!!! =D

Hari ini, 16/08/2012, genap 'ehem ehem' tahun usia aku!!
hmm? agak-agak berapa?
jeng..jeng...jeng....


RAHSIA!!!
hahahaha=D

Teringat kisah 2 tahun lepas bilamana member-member hosmet sambut besday aku..
Kalau la mase dapat diulang, memang aku nak sangat-sangat,
rase lagi semacam hari tue..

2 tahun yang lepas, jugak dalam bulan Ramadhan (seperti skekarang)..........

nie mase aku baru bangun tido. aku tido awal mase nie. lepas isya'. 
tiba-tiba aku dikejutkanan.... lebih kurang pukul 10 lebih.. rupa-rupanya dorang buat suprise! 
tak terkejut pon. pasal dah kantoi sebelum tue ngan aku dorang punya plan. haha

 
majlis pemotongan kek sedang berlangsung dengan meriah..

uuuu.... sedap tol kek nie.. lupa plak dorang beli kat ne..

nie plak sesi penyampaian hadiah hari jadi.. 

nie la kesemua hadiah harijadi aku + hadiah kembar aku (walaupon dye tak terlibat dalam ini cerita)
  
nie la antara watak yang penting dalam event nie..

perkenalkan, pasangan 'kembar' tak seiras, laen mak bapak, din n aizat!!  haha =D

** actually aku sambut besday aku nie mase tengah sakit.
baru lepas operation buang appendiks!!
tak pose aku beberapa hari.. hu..hu..
tue pasal mase nie aku tak gi pon sembahyang tarawih..


owh kay tue je.. Sekian... 

6 comments:

YUYUE MELISSA said...

happy besday yer

HaiZul RadZi said...

@YUYUE MELISSA
thanx~ =D. belated.. huhu

sieyzu eiyka said...

Happy besday . :) . Err , besday kita selang 1 hari je . Haha . Dapat bnyak yer hadiah ? Untung lah , siap ada surprise lagi .

Aida Omar said...

Wah best kan dapat celebrate dengan kawan2.. Happy Besday :) may Allah bless u.. moga cepat sembuh ^^

Intan Norhaida said...

nape berahsia psl umur ekk.....:)

HaiZul RadZi said...

@Intan Norhaida
mudah jer nak jwab nye... sebab xnak nmpak terlalu tua or muda.. baru la bley buat kwan ngan sesape...
#hmm? ok kot jwpan nie.. (**bnyik cengkerik..)

aNDa KLiK aNDa HeBaT!!!