Friday, 9 March 2012

Hlovate II

 


Memandangkan aku dah tak tau nak post ape. So secara tak sengaja nya post nie wujud.
                         Just nak gtaw kat kengkawan seangkatan yang ketiga-tiga novel nie aku blom ade lagi.

Aku sekarang nie dah tak kesah yang novel nie best giler or ape, yang penting aku kene habiskan misi aku iaitu membeli kesemua novel yang ader tulis name Hlovate.
hmmm...
hmmm...
hmmm...

Arghhh!! macam mane la bole datng idea nak post entry nie.. Dah la otak tengah kosong.. Hadoi la..! Ape aku nak tulis nie..? Eh! Alamak tercakap kuat-kuat plak.. Adeh! matila.....matila... mintak-mntak takde orang dengar..

Dah ah.. Malas nak ngarut lame-lame..

See ya' =D

12 comments:

Syasya Johan said...

ye,WAJIB beli.hehe
yang gurindam jiwa,part schubert serenade menangis baca.pasal brother and sister.
lol

Haruno Hana 하나 said...

best!!!!!!!!!! citer dia sempoi tp byk pengajaran? Hilal Asyraf? tau pasal novelis tu tp x pernah bc.. ada kwn suggest bc Hero

Ayumi Comot said...

nk try cari la Hlovate ni..ayu xpernah bace pun lg novel2 dia:)

h'zulproperty said...

Haruno Hana:
yup! HERO pon bgus jgak.. tpi lgi bgus kalo baca TERASING dulu coz dari segi wtak ade kesinambungan/kaitan wlaupon jlan crita berbeza..

h'zulproperty said...

Ayumi Comot:
Try jer.. kalo nak jiwang2 beli "Aa + Bb" tpi pengisian dari segi islamik kurg n kalo nak yang balance (jiwang + islamik) try VERSUS!!!

Haruno Hana 하나 said...

thanks for the info ^_^ btw, sya rasa awk patut on comment moderation.. snang nk tau kalo2 ada komen baru kt previous entry.. pendapat aje :)

Haruno Hana 하나 said...

thanks for the info ^_^ btw, sya rasa awk patut on comment moderation.. snang nk tau kalo2 ada komen baru kt previous entry.. pendapat aje :)

Ayumi Comot said...

ooo..nk cari Versus la nnt:)

zera eira said...

hlovate terbaik! lagi2 buku aA+bB n tunas. terbaik!

h'zulproperty said...

stuju bebenor... huhu

Asyraf Azizan said...

haaa novel? apetu?hehe

h'zulproperty said...

novel tue sejenis adunan yang telah bertukar rupa berjadi kegelap merahan akibat proses foto oksida thap megatron.. hah! ha! amek kau...

aNDa KLiK aNDa HeBaT!!!