Monday, 12 December 2011

KeNaPe Ko TaNYe aKu PaSaL KaPeL..??




Aku?? Kenapa ko tanya??

Malas la nak Cakap...

Sebabnye xpenah ade orang nak caye cakap aku..

Ntah la.. aku pon xtaw nape susah sangat orang nak caye.

Hape?? muke aku nie memang muke wajib ade makwe kerr??

Haih! pelik tol aku...

Kan aku da cakap kat ko banyak kali...

AKU....... TAKKK..... PENAH...... KAPEL!!

Lantak ko lah nak percaye ker x....!!

grrr....

Memang la teringin nak ader sorang..

Tapi nak buat camne..

Bukan senang nak jumpe yang betol2 memahami..

hmm....


12 comments:

. Syazzy . said...

InsyaAllah..
satu hari nnt, dpt juga yg memahami :)

h'zulproperty said...

Aminnn...

cik jiehah シ said...

patot laa nk girlfriend sorang,.. hikhik,. xpe2,. semoge berjaye mencari true love tuu,.. ;D

cik jiehah シ said...

chopp! nk tambah kan jugak komen dia,.. lalalalala,.. XD

h'zulproperty said...

hurmm... xnak kalah tue... bgganye ade bnyak comments. huhu

cik jiehah シ said...

yuhuu,.. nk tambah lagi nim,.... haha ,. eh3 , nk cri girlfriend ? pegi kt older post sy , ,. check it ! XD

Nadia Rahman said...

betol3..susah nak carik yang betol2 paham hati dan perasaan orang len..

h'zulproperty said...

100% stuju!!
tpi org laen yg dok kapel tue cam snang2 jer jmpe kapel?? cAm konfiden jer yg psgan dorunk tue memahami.. ker sje jer nak test try..? hurm??

huda said...

one day. insyallah. ^_^

h'zulproperty said...

sedang berusaha mencari "one day" tersebut.. huhu..

Teenager Housemaid said...

whoaaa...
same with me!!
saya pun tak pernah couple.. high 5 yo! (tapi kene lapik la hehehe)
takyah couple la..
nanti jumpa yg sesuai awk masuk meminang je..
kapel, lbh byk buruk dr baiknye..:)

h'zulproperty said...

bkan nak kapel sgat pon.. cuma xtaw la cmne bile da smpai mse nnt still xjmpe tulang rusuk tuh.. kalo jmpe pon mybe lambat.. hu.. terseksa.. hahaha=D

aNDa KLiK aNDa HeBaT!!!