Sunday, 18 December 2011

No MoRe BLoGWaLKiNG..


Hadoi..
Kempunan aku tahun nie.. 
Baru engat nak tambah 'Kawan-kawan yang baek hati' sampai 100..
Tapi mcam tak kesampaian je.. wuu... wuu..

*
*
*

***cerita diatas ada kene mngena dengan yang hidup dan tapi takde langsung kene mengena dengan yang dah almarhum..

Al-kesahnya..
Aku dijatuhkan hukuman BERHENTI BLOGGING buat jangka waktu maybe dlam 1 bulan..
Hal ini berikutan faktor dalaman dan luaran..
Faktor dalaman ialah disebabkan tak manage time dengan baek..
Dan Faktor luaran pula ialah..
  Takla keterdapatan me'manage time dengan baeknye pon aduhai ..
mwahahahaha!!

So sehubungan dengan itu. NO MORE BLOGWALKING..
Dan kotak sembang pon akan di HAPUSKAN serta merta..
Sehinggalah tamat tempoh hukuman..
(wuu.. sedeynye)

Kepada sesiapa yang nak blogwalking jugak..
Tinggalkan la komen anda disini..

Dan kepada yang sudi follow..
Anda adalah DIJAMIN akan di follow kembali..
Dengan Syarat anda meninggalkan jejak anda itu..
Tapi selepas hukuman berakhir..

That's it.. tengkiu.. 

Wassalam.. 



3 comments:

azeera azraira said...

alaaa ! kesianyer dijatuhi hukuman . macam dalam court pulakk . btw , hope tabah hadapi hukumann :) follow back taww .:P

Nana Leina said...

alololo..kesiannya..boleh ke tahan tangan tu xnak blogwalking ??? hahahah

h'zulproperty said...

alhamdulillah... hukuman berakhir... berjaya melalui nya dengan penuh kesabaran... huhu...

aNDa KLiK aNDa HeBaT!!!